Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Пухкав хляб в домашна хлебопекарна

Пухкав хляб в домашна хлебопекарна

Пухкав хляб в домашна хлебопекарна
Снимка: Мюрвет Юсуфова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
1
"Трябва ви само изпитана рецепта, машината ще свърши останалото сама"

Необходими Продукти

  • брашно - 600 г
  • мая - 1 кубче
  • сол - 1 с.л. равна
  • захар - 1 с.л
  • вода - 300 мл хладка
  • олио - 2 с.л.
  • слънчогледови семки - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите изсипете в хлебопекарната в този ред.

Първо сипете водата, маята, захарта, олиото, слънчогледовите семки, солта и брашното.

Моята пекарна има програма за пухкав хляб с хрупкава коричка.

Ако и вашата има такава, ще получите много вкусен и подходящ хляб за закуска. От тази рецепта се получава хляб около 700 г.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
На моята във всички рецепти пише задължително маята най-отгоре след всичко останало.
09.05.2016 22:22
1