Начин на приготвяне
Добавете продуктите в хлебопекарната по реда на списъка (вода, олио, захар, сол, брашно, натрошена мая). Сложете контейнера със сместа във хлебопекарната и я настройте както следва:
>програмата за френски хляб (при мен програма 2 FRENCH);
>цвят DARK за хрупкава и по-тъмна коричка;
>размер LARGE (при мен за голям хляб 750 г);
>натискате START бутона;
>след като първото месене на тестото приключи добавете миска със семена.
Когато хлябът се изпече, цялата къща ще ухае прекрасно на домашен топъл току-що готов хляб! Коричката му е неустоима, а съчетанието му със семена има невероятен вкус!
Най-хубавото на хлебопекарната е, че можете да си направите хляб с отложен старт - няма по-хубаво от това да се събудиш сутринта и да имаш топъл пресен хляб за закуска!