Бабината селска агнешка дроб сарма

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
400
129
233
23/02/2016
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
49 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо193 220
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена49

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме.

Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
47.99 лв.
Виж ››

Само си представете как влизате в кухнята и отваряте фурната, от която се носи невероятен аромат на вкусната гозба, която сте приготвили в новата си алуминиева тава. А защо не и сладкиш, с който да поглезите любимите си хора? Вашата квадратна тава с незалепващо покритие ще ви бъде верен помощник в тази мисия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Сергей Анчев
Сергей Анчев
16.04.2019 18:57
Съотношението на дреболиите и ориза не съответства на типа на ястието
10
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 16:37
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
14
0
Наталия Петрова
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
6
2