Бабината селска агнешка дроб сарма

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
407
129
243
23/02/2016
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
49 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо195 159
  • Преглеждания за месеца587
  • Преглеждания за седмицата121
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена49

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме.

Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Тава за печене с мраморен ефект - незалепващо покритие
20.00 лв.
15.40 лв.
Виж ››

Модерна, практична и с незалепващо покритие - мечтаната универсална тава за всяка кухня

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Сергей Анчев
Сергей Анчев
16.04.2019 18:57
Съотношението на дреболиите и ориза не съответства на типа на ястието
10
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 16:37
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
14
0
Наталия Петрова
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
6
2