Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Съотношението на дреболиите и ориза не съответства на типа на ястието
16.04.2019 18:57
10
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
23.02.2016 16:37
15
Наталия Петрова
Наталия Петрова
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
23.02.2016 15:04
7
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Дано и внуците ни казват така когато ние станем баби
23.02.2016 14:58
3
2
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да, така е !
23.02.2016 14:57
1
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
При баба е най-сладко
23.02.2016 14:54
5
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Ахх...бабините рецепти.Колко спомени ми навяват подобни гозби.Много обичам дроб сарма.Аз бих добавила и малко джоджън, иначе рецептата е страхотна.
23.02.2016 14:46
13
5
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Имам колежа която по един път готви на седмица а ние по 2 на ден.За всеки да има.
23.02.2016 11:26
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
При нас сме 2 на 2 едни ядът други не,много е трудно да угодиш на всички.
23.02.2016 11:05
4
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
:) малко е рисковано да ядеш от гозбата на готвач който сам не си я яде но....... хаха :) на мен често ми се случва да готвя неща които аз самата не ям - като риба например
23.02.2016 11:03
1

Последно коментирани