Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки късчета с гъби и топено сирене

Пилешки късчета с гъби и топено сирене

Yana G.Yana G.
Готвач
1786642423
Пилешки късчета с гъби и топено сирене
Снимка: Yana G.
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Няма да преувеличим, ако кажем, че тези пилешки късчета направо се топят в устата"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • гъби - 500 г пресни
  • кашкавал - 200 г
  • топено сирене - 200 г
  • кисели краставички - 5 бр.
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото месо на късчета и ги прехвърлете в дълбок тиган да се запържат.

Прибавете към тях нарязаните гъби и когато месото е готово, а гъбите са омекнали, се добавя и сиренето. Разбъркайте и добавете нарязаните краставички.

Овкусете със сол, черен пипер и чубрица. Малко преди да свалите от котлона, добавете и настъргания кашкавал.

Поднесете ястието топло.

Пилешките късчета с гъби и топено сирене са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ястията със топено сирене са много вкусни.
25.02.2016 00:05
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
И аз така ги приготвям - уникални са на вкус
24.02.2016 17:29
Ивелина
Ивелина
Невероятни са и вкусът е неповторим!
24.02.2016 17:23