Селски рибник с праз

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1495140615295
27/02/2016
"А на село ако знаете какъв вкусен рибник правят - пръстите ще си оближете "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 600
  • Преглеждания за месеца371
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства и измива много добре. Нарязва се на шайби и се посолява.

Празът се нарязва на колелца и се изсипва във малка тава. Добавя се олиото и нарязания на ситно морков. Слагат се да се запържат леко във фурната, след което се изсипва и измития ориз. Връща се във фурната да се запържи и ориза.

Добавя се водата, черния пипер, червения пипер и отгоре се подреждат шайбите от скумрия.

Слагат се да се пече на 200 градуса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар