Бабина лютеница

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
113
27/02/2016
"Всеки, който обожава лютеницата на нашите баби, да си признае "
Приготвяне30 мин.
Готвене240 мин.
Общо270 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 357
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко без подправките се сипва в дълбок съд и се разварява добре.

Пасира се и се прецежда през фина цедка.

Добавят се подправките и се вари до желана гъстота на лютеницата. Стерилизира се 5 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
12.11.2019 10:15
всеки чужденец, който е пробвал домашната ни лютеница, се е влюбвал в българската кухня
0
0