Печено свинско с билки

Печено свинско с билки
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Хайде! Знаете, че не можете да му устоите"

Необходими Продукти

  • свински бут - 500 г
  • сол
  • соев сос
  • сос терияки
  • розмарин
  • риган
  • мащерка
  • зехтин - 3 с.л.
  • гауда - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки пържолки. Овкусете го със соев сос, Терияки и билките.

Посолете със сол. Оставете го за около 1 час, да си поеме от ароматите.

Наредете месото в йенска тенджера. Сложете капака и печете, докато месото омекне и придобие кафеникав цвят.

Преди готовност поръсете печеното свинско с настърганата Гауда и запечете до разтопяването й.

Печеното свинско с билки е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря. Има толкова нови неща които не съм чувала.:)
29.02.2016 13:55
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Вид твърдо сирене
29.02.2016 13:45
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Гауда какво е?
29.02.2016 13:43
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Сигурна съм,че е станало много ароматно,сочно и вкусно
29.02.2016 13:41