Начин на приготвяне
Козунакът нарежете на парчета, поръсете с рома и с тези парчета се покрива дъното на тортена форма с диаметър 26 см.
В купа смесете крема сиренето, сметаната и захарта, разбъркайте до хомогенна смес.
Единят шоколад се разтопява на водна баня и се добавя в млечната смес, като отново се разбърква добре.
Тази смес изсипете върху козунака, като разпределите добре и оставите в хладилника за 3 часа да стегне.
С останалите два шоколада се прави шоколадов ганаш, като сметаната загрейте до кипване, махнете от котлона и в нея сложете разчупените парченца шоколад, оставете за минутка, покрити в горещата сметана, след което разбъркайте до пълното разтопяване и хомогенизиране.
Ганаша разстелете върху вече охладената млечна смес и декорирайте по желание с плодове. В моя случай е с къпини. Оставяте още 2 часа в хладилник.