Варен ориз с къри

29/02/2016
"Ориз по индийски - специално за почитателите на екзотичните храни "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 348
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Къри

Начин на приготвяне

Нарязваме ситно лука и го запържваме в олиото. Добавяме ориза и доливаме вода 4:1.

След като водата заври, подправяме със солта, кърито и куркумата.

Когато оризът е готов, докато е топъл, го разбъркваме с натрошеното сирене, майонезата (на око) и сладката царевица.

Голям уок тиган с дървени дръжки 32см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голям уок тиган с дървени дръжки 32см.
48.99 лв.
Виж ››

Ако във вашия дом азиатската кухня е на почит, непременно се нуждаете от уок тиган. Удобен, качествен, с незалепващо покритие, уок тиганът се справя страхотно с приготвянето на месо и зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар