Каша с пилешко рагу

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528522331k2
Каша с пилешко рагу
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
05/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"За последен път ви казваме - от бялото пилешки месо се приготвя вкусна каша, ето ви и изпитана рецепта"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г пилешко рагу
  • брашно - 5 с.л.
  • олио
  • сол
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите.

В тенджера се запържва брашното, долива се от бульона при непрекъснато бъркане, за да не станат бучки, поръсва се с червения пипер.

Ври 10-ина минути и се добавя месото.

Сервира се топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: