Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Свински уши на скара с лук

Свински уши на скара с лук

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117613961
Свински уши на скара с лук2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Ястие за ценители!"

Необходими Продукти

  • свински уши - 2 - 3 бр.
  • лук - 2 - 3 глави
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • кимион - на вкус
  • соев сос
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинските уши и ги сварете в подсолена вода за около 40 минути.

Ушите трябва да са крехки и добре сварени. Извадете и ги отцедете от водата, оставете ги да се охладят за кратко, след което ги нарежете на ленти.

Овкусете ги с черен пипер, сол и кимион. Изпечете ги на скара, а вече изпечените уши се прехвърлят в тенджера с капак.

Добавете към тях лук, нарязан на полумесеци. Овкусете с лимонов сок и соев сос и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: