Солен кекс с колбас и маслини

Тодорка СпасоваТодорка Спасова
Чирак
45
340
137
283
29/01/2017
"Много вкусен, много пухкав и много приятен домашен солен кекс, който можете да си хапвате както като закуска, така и като основно ястие"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
53 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо394 891
  • Преглеждания за месеца3462
  • Преглеждания за седмицата134
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена53

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и ги смесваме с киселото мляко, в което предварително сме погасили содата.

Добавяме солта, олиото, сиренето, краставичките, колбаса маслините.

Разбъркваме всичко хубаво и на тънка струя добавяме брашното, като бъркането продължава.

Готовата смес разпределяме в намаслена и набрашнена форма.

Печем соления кекс до готовност на 200 градуса.

Дълбока тефлонова форма за кекс с дупка-23%
Ретро форма за страхотни сладкиши:
Дълбока тефлонова форма за кекс с дупка
15.00 лв.
11.55 лв.
Виж ››

Удобна тефлонова форма за кекс, благодарение на която ще зарадвате семейството си с красив и вкусен сладкиш. Формата е дълбока, с дупка.

Рейтинг

5 13
4 0
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Николина Христова
Много добре се получи
2
0
Полина
Полина
08.02.2017 14:34
Този кекс ми е любим, приготвям го за закуска и за следобедна закуска.
7
2
Теодора Мещерова
Аз правя същия, само че слагам кренвирши, кисели краставички и сирене.
11
1