Пържоли в зелев лист

Пържоли в зелев лист
Снимка: Мария Георгиева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Уникално вкусни и толкова крехки, че ще ви трябва само вилица, чаша вино и добро настроение"

Необходими Продукти

  • пържоли - 3 бр. обезкостени свински /котлети или вратни/
  • кисело зеле - листа
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • соев сос - 2 - 3 с.л.
  • универсална подправка - 1 - 2 с.л. пикантина за скара
  • олио - 3 - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим разрези по пържолите, така че да се получат ромбове. Овкусяваме с подправки и оставяме на хладно за няколко часа.

След това опаковаме всяка от пържолите в зелев лист. Разполагаме в тава и заливаме с олио и 300 мл вода. Печем на 250 градуса.

Когато променят цвета си, се обръщат и ако е нужно, слагаме още вода. В края на готвенето трябва да останат на мазнина.

Пържолите в зелев лист са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
ще купя пържоли имам сърми в буркан и ще го сготвя изглежда добре.
24.10.2019 22:28
Светла Ахпазова
Светла Ахпазова
много добре изглеждат ! Браво ! Задължително ще се пробват !
11.03.2016 23:58
6