Чорба от шарен боб

Sevinch AdilSevinch Adil
Новак
30
130
38
107
11/03/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене75 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 940
  • Преглеждания за месеца378
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока тенджера наливаме водата и добавяме боба, оставяме да ври за 50 минути, след което в тиган слагаме олио и изпържваме ситно нарязания кромид лук, червения пипер и брашното.

Вземаме с черпак от бобения бульон и слагаме към изпържения лук, връщаме го към боба оставяме да ври за 10 на минути.

Накрая добавяме щипка сол и останалите ситно нарязани магданоз, пера от лук и подправки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sevinch Adil
Sevinch Adil
15.03.2016 15:07
Благодаря, Гери да домашни люти чушки са понякога слагам и сушени чорбаджийски
1
0
Гергана  Георгиева
Много обичам боб със суха чушка и джоджен,получава се чуден вкус,особено ако чушките са домашни и леко лютички
0
0