Бързи панирани връхчета от коприва

13/03/2016
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178141313
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 604
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме много добре копривата, като отделяме само връхчетата.

Измиваме ги и ги попарваме над мивката с гореща рода. След това оставяме копривата да се отцеди и изсъхне /да не е много мокра/.

През това време разбиваме яйцата, добавяме брашното, докато се получи хомогенна смес /немного рядка и немного гъста/. Слагаме сол, чубрица и сух джоджен.

В тиган слагаме олио да се сгорещи. Потапяме всяко връхче коприва в сместа и го пържим. Вадим ги в чиния със салфетка.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар