Скумрия с доматен сос

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
201
418
259
4
17/03/2016
"Да залеете скумрията с доматен сос, ще се окаже най-добрата идея, която ви е идвала наум "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 844
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се изчиства и нарязва на парчета с големина около 5 см. Подрежда се в дълбока намазнена тава.

Лукът се нарязва, а морковът се настъргва и се слагат в тавата. Изсипва се и консервата грах.

Краставичките се нарязват на кръгчета и се добавят към рибата. Залива се с доматен сок, да покрие порциите.

Брашното се размива във водата и се излива в тавата. Посолява се, черният пипер е на вкус. Пече се 1 час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар