Пържен козунак със захар и канела

Пържен козунак със захар и канела
Снимка: Марияна
1 / 6
18/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
"Мисля, че по това се разбира качествен ъпгрейд на козунак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата, прясното мляко, захар и канела.

Сухият козунак, останал от Великден, се нарязва на дебели филии. Всяка се топи в яйчената смес.

Пържим в загрята мазнина от двете страни. Поднасяме с чаша айрян, може да поръсите с захар и щипка канела. Бързо и вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: