Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свинско сърце с ориз

Свинско сърце с ориз

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528762332
Свинско сърце с ориз
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"Ако и вие сте се чудили как се приготвя сърце, отговорът е пред вас - лесно"

Необходими Продукти

  • свинско сърце - 1 бр.
  • ориз - 250 г
  • лук - 1 глава
  • олио
  • сол
  • червен пипер
  • домати - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме сърцето. В тенджера запържваме лукa.

Прибавяме нарязаното на парчета сърце, пържим 5 минути и доливаме бульона.

Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: