Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свински дроб с кромид лук

Свински дроб с кромид лук

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528762332
Свински дроб с кромид лук
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Вечеря за шампиони!"

Необходими Продукти

  • свински дроб - 500 г
  • лук - 500 г
  • олио
  • сол
  • червен пипер
  • домати - 1/2 консерва
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд се запържва лукът. Добавя се нарязаният на парчета дроб.

След като е позапържи дробът, се долива водата. Ври до готовност на дроба.

Добавят се доматите и след 10 минути се изключва котлонът.

Сервира се горещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Georgi
Georgi
Dnes shte q probvam s udovolstvie
25.01.2019 13:48
Христо Христов
Христо Христов
Това на всяка Коледа се ядеше,баба беше майстор в приготвянето
05.04.2016 18:30
1