Бърз тиквеник с готови кори

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bgГотвач278565951
22/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 245
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвам и настъргвам тиквата, поръсвам я обилно със захар и на котлона бъркам, докато стане стъклена и напоена със захарен сироп. Прецеждам.

Взимам една кора, напръсквам я с олио и слагам от тиквата, който обича може да поръси и канела.

Завивам на руло и на охлюв в тавата. Пека на 170 градуса до готовност.

Изстиналата баница заливам с прецедения сок от тиквата, като го загрявам на котлона.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Много харесвам този десерт , поръсвам и с пудра захар , вкусно
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
22.03.2016 16:56
Да, ако не е сиропиран....иначе се стопява!
1
0