Овнешко с магданоз

22/07/2011
тин
оттинНовак276
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 402
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки, а лука на ситно. Сложете ги в тенджера под налягане, залейте с 1 ч.ч. гореща вода и посолете. Затворете капака и варете на тих огън около 30 минути.

Когато месото е сварено, прибавете маслото и нарязания магданоз. Свалете от огъня и застройте с жълтъците и млякото.

Поднесете с лимон.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар