Агнешко месо с ориз

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
29/03/2016
"Едно ястие, което извадихме буквално от печката на баба - хапнете до насита и да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 711
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо нарязваме на хапки. Слагаме да се запържи в маслото докато се зачерви. Посоляваме на вкус и подправяме с черен пипер.

Наливаме 1.5 ч.ч. топла вода и оставяме да се вари до готовност. Ориза измиваме и запържваме в малко масло, посоляваме и наливаме 3 чаени чаши вода и варим докато поеме водата и омекне.

При необходимост доливаме още вода.

Готвеното агнешко поднасяме гарнирано с ориза и поръсено с нарязан зелен магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Reneta Petrova
Reneta Petrova
13.06.2019 17:17
На снимките се вижда, че се готви в тава на фурна, а в рецептата никъде не пише че се пече.
1
0
Потребител#196367
Да си оближеш пръстите !
0
0