Агнешко месо с ориз

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126866537828
29/03/2016
"Едно ястие, което извадихме буквално от печката на баба - хапнете до насита и да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 516
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо нарязваме на хапки. Слагаме да се запържи в маслото докато се зачерви. Посоляваме на вкус и подправяме с черен пипер.

Наливаме 1.5 ч.ч. топла вода и оставяме да се вари до готовност. Ориза измиваме и запържваме в малко масло, посоляваме и наливаме 3 чаени чаши вода и варим докато поеме водата и омекне.

При необходимост доливаме още вода. Готвеното месо поднасяме гарнирано с ориза и поръсено с нарязан зелен магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Reneta Petrova
Reneta Petrova
13.06.2019 17:17
На снимките се вижда, че се готви в тава на фурна, а в рецептата никъде не пише че се пече.
1
0
Stefani1105
Stefani1105
06.09.2017 14:14
Да си оближеш пръстите !
0
0