Постна скара

Биляна ВладоваБиляна ВладоваИноватор1964172533
31/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 016
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките и гъбите се измиват. Тиквичките се режат на колелца, а гъбите се оставят цели, махат им се само пънчетата.

Тиквичките се подреждат върху загрята скара, когато се изпекат се слагат в купа с капак и на скарата се слагат гъбите с дупчицата към скарата, като след 3 минути се обръщат.

Във всяка гъбка се слага по много малко от хималайската сол, когато са готови се слагат към тиквичките в купата, заедно с водичката, която са пуснали самите гъби.

Докато се задушават се махат костилките на маслините и заедно с малко зехтин във висок съд се пасират, за да станат на паста.

Когато пастата е готова се слагат 2 лъжици към тиквичките и гъбите и накрая се добавя царевицата и се обърква хубаво. Разделя се в 2 чинии.

Хлябът се нарязва на триъгълници и се запича на скарата, когато е готов се намазва с малко маслинова паста и се слагат по 4-5 триъгълника във всяка чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
31.03.2016 15:03
Моят приятел е специалиста на скарата. Ще му предложа вашата идея. Харесва ми !
0
0
Биляна Владова
пробвайте, много вкусно става
1
0