Пълнено кебапче с кашкавал, панирано и пържено

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bgГотвач278565951
31/03/2016
"Перфектното кебапче е пълнено, панирано и после пържено - записахте ли си "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо644
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си кашкавалени пръчици според броя кебапчета, колкото ще правим. В случая 3 бр., 0.5 см от всички страни, а на дължина трябва да са по-къси от кебапчета с около 1.5 см. от всяка страна.

Каймата разделяме на 3 равни части. Взимаме едната част и оформям малък правоъгълник, слагам кашкавалената пръчица и навивам на руло.

Добре скривам кашкавала, така че при пържене да не излезе. Другите две по същият начин. Овалвам в брашно и подреждам в чиния.

В друга чиния разбърквам яйцето. Загрявам тиган с олио. Хубаво потапям от всички страни кебапчето и пържа на ниска степен от всички страни до златисто. Изваждам върху хартия.

Краставицата нарязвам на кръгчета с лек наклон, подреждам в полукръг и по средата слагам лютеница.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Мария Георгиева
Интересно и разнообразно предложение - ще пробвам задължително!
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
01.04.2016 10:06
Споделете дали ви харесва!
1
0
Илияна Димова
Много вкусна идея !
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
01.04.2016 10:07
Благодаря
1
0
Веселина Константинова
Много интересно предложение!
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
01.04.2016 01:08
И много вкусно :)))
0
0