Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кебапчета»Пълнено кебапче с кашкавал, панирано и пържено

Пълнено кебапче с кашкавал, панирано и пържено

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
2782k3632k1
Пълнено кебапче с кашкавал, панирано и пържено4 / 4
31/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Перфектното кебапче е пълнено, панирано и после пържено - записахте ли си"

Необходими Продукти

  • кайма - 300 г
  • кашкавал
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • олио - за пържене
  • за гарнитура
  • краставицi
  • лютеница
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си кашкавалени пръчици според броя кебапчета, колкото ще правим. В случая 3 бр., 0.5 см от всички страни, а на дължина трябва да са по-къси от кебапчета с около 1.5 см. от всяка страна.

Каймата разделяме на 3 равни части. Взимаме едната част и оформям малък правоъгълник, слагам кашкавалената пръчица и навивам на руло.

Добре скривам кашкавала, така че при пържене да не излезе. Другите две по същият начин. Овалвам в брашно и подреждам в чиния.

В друга чиния разбърквам яйцето. Загрявам тиган с олио. Хубаво потапям от всички страни кебапчето и пържа на ниска степен от всички страни до златисто. Изваждам върху хартия.

Краставицата нарязвам на кръгчета с лек наклон, подреждам в полукръг и по средата слагам лютеница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария Георгиева
Мария Георгиева
Интересно и разнообразно предложение - ще пробвам задължително!
01.04.2016 09:33
1
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Димова
Илияна Димова
Много вкусна идея !
01.04.2016 07:32
1
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много интересно предложение!
31.03.2016 23:58
1
1
Покажи всички подкоментари
Pressy
Pressy
Много апетитно и засищащо ! Перфектна идея ми даде за вечеря ! Благодаря !
31.03.2016 20:23
1
1
Покажи всички подкоментари