Начин на приготвяне
Загрейте фурната предварително. В тавичката сложете малко олио и и двете бутчета, които предварително се поръсват със сол, черен пипер и се намазват с масло, червен пипер, соев сос. Сложете ги да се пекат.
Междувременно в купа разбийте яйцата, добавете две супени лъжици вода. Сместа се разделя на две части и едната част се слага в намазнен и загрят тиган за палачинки.
Пържете 2 - 3 минути и добавете настърганите сирене и кашкавал. Когато се стопят, свалете омлета от котлона. Повторете с втората половина на сместа.
Изпечените до златисто пилешки бутчета се поднасят цели или накъсани. Нарежете домата и краставицата и ги добавете към чинийката и после добавете омлета. Може да се накъса месото и да се сложи в омлета.
Коментари