Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Шницели»Панирани пилешки шницели

Панирани пилешки шницели

Панирани пилешки шницели
Снимка: Веселина Константинова
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5
"Нямаме търпение да опитаме от тези хрупкави панирани пилешки шницели, затова ни извинете през следващите 20-ина минутки"

Необходими Продукти

  • кайма - 500 г пилешка
  • яйца - 4 бр.
  • черен пипер
  • кимион
  • галета - за овалване
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към пилешката кайма чукнете едното яйце.

Прибавете подправките – кимиона и черния пипер, омесете. Оформете пет-шест шницела.

Разбийте останалите яйца. Сгорещете олиото в подходящ съд за пържене.

Оваляйте шницелите в галета, потопете в яйце и изпържете до златисто.

Поднесете с подходяща салата.

Панираните пилешки шницели са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Сол няма ли?
22.03.2023 18:18