Пастет от черен дроб

Албена АсеноваАлбена АсеноваМастър Шеф67376021515
08/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 930
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук. Залива се с 1/3 чаша вода и се слага да ври.

След като омекнат продуктите се добавят 1-2 дафинови листа и се оставя да ври още 10 минути. След като всичко е добре омекнало се отстранява дафиновият лист.

Следва смилане на продуктите до получаване на пастетообразна смес.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар