Свински вратни пържоли с гъби, топено сирене и вино

PressyPressy
Чирак
39
88
55
66
Свински вратни пържоли с гъби, топено сирене и вино
Снимка: Pressy
1 / 3
10/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви60 мин.
Общо75 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се овкусяват с черния пипер, червения пипер и солта, след което ги оставяме да престоят 20 минути на хладно.

Поставяме в подсолена вряща вода и варим около 40 минути. Измиваме и белим гъбите.

Поставяме ги в тавичка с олио, масло, пържолите, подправяме с чесън на прах, заливаме с лимоновия сок и виното.

Печем до готовност в загрята фурна около 20-25 минути. 5-10 минути преди да ги извадим добавяме топеното сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: