Свински вратни пържоли с гъби, топено сирене и вино

PressyPressyЧирак3926020
10/04/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 280
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата94
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се овкусяват с черния пипер, червения пипер и солта, след което ги оставяме да престоят 20 минути на хладно.

Поставяме в подсолена вряща вода и варим около 40 минути. Измиваме и белим гъбите.

Поставяме ги в тавичка с олио, масло, пържолите, подправяме с чесън на прах, заливаме с лимоновия сок и виното.

Печем до готовност в загрята фурна около 20-25 минути. 5-10 минути преди да ги извадим добавяме топеното сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 21:48
За тази рецепта исках да гласувам с по ниска оценка, но по грешка явно съм чекнала максимална звезда, както и да е. Това варене 40мин е абсолютно излишно, освен ако не смяташ да ги консервираш тези пържоли. В коментара по долу си дала съвет че така стават сочни... честно не им личи да са много сочни, точно обратно, на снимката са пресготвени и изсушени.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 14:37
Добре изглежда рецептата, имам някакъв проблем със свинското и винаги ми става жилаво.
1
0
Pressy
Pressy
10.04.2016 15:01
Пробвай тази рецепта. Става сочно. Затова първо го сваряваме.
1
1