Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински вратни пържоли с гъби, топено сирене и вино»Коментари


Сия Рибагина
За тази рецепта исках да гласувам с по ниска оценка, но по грешка явно съм чекнала максимална звезда, както и да е. Това варене 40мин е абсолютно излишно, освен ако не смяташ да ги консервираш тези пържоли. В коментара по долу си дала съвет че така стават сочни... честно не им личи да са много сочни, точно обратно, на снимката са пресготвени и изсушени.
13.04.2017 21:48
1
2

Monika Ivanova
Добре изглежда рецептата, имам някакъв проблем със свинското и винаги ми става жилаво.
10.04.2016 14:37
1
1

Pressy
Пробвай тази рецепта. Става сочно. Затова първо го сваряваме.
10.04.2016 15:01
2
1