Омлет с див лук и бекон

Nikki ValkovaNikki Valkova
Новак
7
43
13
19
14/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо706
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Приготвя се обикновен омлет, като по средата се слага предварително запечения бекон, ситно нарязания див лук, сол и пипер.

Омлетът се прегъва на две, като го махнем от котлона настъргваме кашкавала отгоре, поръсваме малко див лук и поднасяме.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
14.04.2016 18:25
Бих го ползвал като гарнитурка към скарата :)
0
0
Гергана  Георгиева
Това му е чара на този омлет-дивият лук.
0
0