Омлет с див лук и бекон

Nikki ValkovaNikki Valkova
Новак
7
43
13
19
14/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Приготвя се обикновен омлет, като по средата се слага предварително запечения бекон, ситно нарязания див лук, сол и пипер.

Омлетът се прегъва на две, като го махнем от котлона настъргваме кашкавала отгоре, поръсваме малко див лук и поднасяме.

Плитък алуминиев тиган със силиконова дръжка  26см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Плитък алуминиев тиган със силиконова дръжка 26см
49.99 лв.
Виж ››

Практичен плитък тиган с незалепващо покритие, с който ще приготвяте най-вкусни палачинки и омлети. Има дълга термоустойчива дръжка и може да се използва върху всички видове котлони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
14.04.2016 18:25
Бих го ползвал като гарнитурка към скарата :)
0
0
Гергана  Георгиева
Това му е чара на този омлет-дивият лук.
0
0