Забулени яйца със зелен лук

Албена АсеноваАлбена Асенова
Мастър Шеф
690
763
2164
6
15/04/2016
"Бърза рецепта за гладници "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 406
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зеления лук на колелца и го задушаваме. Прибавяме червения пипер и брашното и разбъркваме.

Доливаме вода, колкото гъста искаме да стане яхнийката.

След като заври, чукваме едно по едно 5 яйца, като се стараем да останат цели.

Само последното разбъркваме леко.

Поръсваме със пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар