Пилешки воденички със спанак, маруля и ориз

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
680
226
329
2
26/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 247
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме воденичките. В тиган пържим лука, спанака и марулята. Добавяме ориза. Бъркаме, доливаме бульона и чакаме да бъде поет от ориза. Ръсим магданоза, солим.

В тава разстиламе сместа, слагаме отгоре воденичките, доливаме гореща вода да се спази съотношението 1:3. Печем на 220 градуса.

Поднасяме със зелена салата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
06.05.2016 18:45
Воденичките могат предварително да се сварят.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 16:31
воденичките не се ли свиват-стягат като се пекът?
1
0
Потребител#164955
Обичам воденичките. Едно време се карахме със сестра ми на кого да се падне в супата с пиле от бабините.
0
0