Руло с грис и сметана

Валентин МирановВалентин МирановПомощник Готвач4414311
27/04/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене20 мин.
Общо55 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме с миксер яйцата, захарта и меда, след което прибавяме гриса и смлените орехи и разбиваме хубаво. Получената смес изсипваме в намаслена тавичка и печем в умерена фурна до порозовяване.

Изпечения блат обръщаме върху навлажнена кърпа. След това с кърпата го навиваме на руло.

Навито трябва да стои около 3-4 минути, след което го развиваме и отстраняваме кърпата, и отново го навиваме, и го оставяме да изстине.

След това го загъваме внимателно, намазваме го със сметаната и отново го навиваме на руло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар