Пилешко месо с зеленчуци

СоняСоняЧирак525
27/04/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 917
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на едро, чушките и морковите на тънки ленти, картофите и целината на малки кубчета. Задушаваме за 30 минути с олиото и малко вода - около 150 мл.

След това прибавяме пресните гъби, нарязани на филии, пилешкото филе нарязано на кубчета, доматеното пюре, домата, обелен и рендосан, и накрая вегетата с малко сол. Връщаме го за още 1 час да се задушава. Ръсим с магданоз отгоре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Джемиле Чешлиева
Рецептата е добра. Може да се приготвя и с друг вид месо.
1
0
Валентин Миранов
много вкусна рецепта, и аз го приготвям по подобен начин
1
0