Домашни наденички с лук и гъби

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
899
553
462
3
30/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 592
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете наденичките във фурна на 200 градуса до готовност. В подходящ тиган загрейте олиото и запържете нарязаните на полумесеци лук и гъби до златисто.

Прибавете изпечените и нарязани под ъгъл наденички и запържете за кратко.

Налейте бирата и гответе до изпаряването ѝ. Подправете и свалете от котлона. Сервирайте с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
NEVI
NEVI
07.05.2016 18:39
В рецептите ми има отделна рецепта за наденичките разгледай и ще я намериш
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
07.05.2016 17:20
е как бе домашни наденички и аз с интерес отварям да видя в какво ги пълните и как се правят наденички...
0
0
Валентин Миранов
Обожавам домашна наденица, браво за рецептата, супер са
0
0