Бързо свинско с лук в тиган

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
Бързо свинско с лук в тиган
Снимка: Наталия Петрова
2 / 4
03/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Вкусна идейка за бърз обяд, която прави компромис с времето, но не и с вкуса"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 250 г
  • лук - 4 глави
  • олио - 3 с.л.
  • масло - 1 с.л.
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • магданоз
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки хапки.

Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. В купа овкусяваме месото, като го овалваме в олиото и сол на вкус. След това го сипваме в горещ тиган.

Разбъркваме често и след като месото се позапече сипваме лука и маслото, разбъркваме още 1-2 мин., поръсваме с черен и червен пипер, чубрица и наситнен магданоз, отново разбъркваме за още 2-3 мин, след което махаме от огъня и сервираме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Разбира се, че сложих нещо и от мен ,но техниката е много добра!
05.07.2023 23:00
Христо Славейков
Христо Славейков
Супер вкусно и лесно стана, благодаря!
10.05.2021 21:30
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Обожавам свинско в тиган, много е вкусно, пък и бързо става!
03.05.2016 14:01
6
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#167180
Потребител#167180
Обичам го, много е вкусно!
03.05.2016 12:19
5
1
Покажи всички подкоментари