Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Добре,но как Лука ще стане за 1-2 мин
15.08.2024 20:15
5
1
Анонимен
Анонимен
Ако не можете да нарежете Лук на 2мм (става лесно, но остър нож),може да го рендосате (рендето не е само за сирене и кашкавал), когато месото си пусне сокът,слагате лукът (ако е настърган пуска доста сок), на силен тиган се изпарява заедно с местния сок и се получава
21.08.2024 21:15
Анонимен
Анонимен
Слагам и шарена сол или сминдух и тава огин !
31.12.2024 16:42
Анонимен
Анонимен
Разбира се, че сложих нещо и от мен ,но техниката е много добра!
05.07.2023 23:00
1
1
Анонимен
Анонимен
Всичко се пържи на силен огън за около 6-7 мин, аз лично ползвам соев сос и доматено пюре,но става и с червен пипер, кой каквото му харесва
21.08.2024 21:19
Христо Славейков
Христо Славейков
Супер вкусно и лесно стана, благодаря!
10.05.2021 21:30
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Обожавам свинско в тиган, много е вкусно, пък и бързо става!
03.05.2016 14:01
7
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да така е ,бързо и вкусно..
03.05.2016 14:11
4
Потребител#167180
Потребител#167180
Обичам го, много е вкусно!
03.05.2016 12:19
5
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да и ние сме му големи фенове ;)
03.05.2016 12:21
5