Ако не можете да нарежете Лук на 2мм (става лесно, но остър нож),може да го рендосате (рендето не е само за сирене и кашкавал), когато месото си пусне сокът,слагате лукът (ако е настърган пуска доста сок), на силен тиган се изпарява заедно с местния сок и се получава
21.08.2024 21:15
Анонимен
Слагам и шарена сол или сминдух и тава огин !
31.12.2024 16:42
Анонимен
Разбира се, че сложих нещо и от мен ,но техниката е много добра!
05.07.2023 23:00
1
1
Анонимен
Всичко се пържи на силен огън за около 6-7 мин, аз лично ползвам соев сос и доматено пюре,но става и с червен пипер, кой каквото му харесва
21.08.2024 21:19
Христо Славейков
Супер вкусно и лесно стана, благодаря!
10.05.2021 21:30
Ваня Благоева
Обожавам свинско в тиган, много е вкусно, пък и бързо става!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани