Фалшив киш

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Фалшив киш1 / 2
09/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
"може и да е фалшив, но за сметка на това е вкусен поне два пъти повече от истинския"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 броя
  • сметана - 1 кутийка течна
  • сирене - 100 г ементал или др.
  • гъби - 1 бурканче консервирани
  • бекон - 100 г
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 зелена и 1 червена
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят. Нарежете бекона и отцедените гъби. Сиренето настържете.

Разбийте много добре яйцата със сметаната и добавете бекона, всички зеленчуци и сиренето. Овкусете с подправки и изсипете в леко намазнена тава.

Сложете да се изпече докато стегне в умерена и предварително загряна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
510
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария
Мария
"кутийка сметана", "бурканче гъби" не са мярка. Дайте грамаж, моля.
29.11.2014 17:51
1
Татяна Гьонова
Татяна Гьонова
Идеята ми харесва! Ще опитам.
23.07.2013 12:48