Супа с агнешки дреболийки

Катя БлагоеваКатя БлагоеваГотвач157733871
06/05/2016
"Автентична рецепта за най-вкусната селска чорба, това е "
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 148
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се сваряват и нарязват на ситни парченца. В голяма тенджера се сипва вода да кипне.

Като кипне, в нея се сипва нарязаният лук и чушка. Като са готови, се слагат нарязаните дреболийки.

Да покипят около 10 минути, след това се слага 1 шепа фиде за около 15 минути и после и доматите.

Добавят се чубрицата и копъра, посолява се на вкус и се сваля от огъня.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Георгиева
В нашия край не слагаме домат. С ориз я правим и джоджен.
3
0
Катя Благоева
Навсякъде е различно, може и джоджен да се слага по желание, аз имам малки деца и те не го обичат, но е хубаво.
0
0
Катя Благоева
Много жалко, в къщи всички я ядът, само че едното ми детенце не яде дреболииките и дава на другото.
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 13:30
много обичам такава чорбичка, но никой друг вкъщи не я иска :(
1
0