Пилешки хапки в гювече

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Пилешки хапки в гювече
Снимка: Monika Ivanova
3 / 4
09/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
1
"Стана ли време да похапнем вкусно"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 150 г сварено
  • картофи - 1 бр.
  • гъби - 4 - 5 бр.
  • кашкавал - 3 с.л.настърган
  • домати - 1 бр.
  • люти чушки - 1 люта
  • олио - 2 с.л.
  • бульон - 2 с.л.
  • сол
  • къри - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дъното на гювече първо се слага мазнината, след това месото, нарязано на хапки, картофът, нарязан на парчета, доматът, гъбите и чушката, също нарязани.

Поръсва се със сол и къри и се залива с бульона.

Накрая се поръсва с настъргания кашкавал.

Пече се на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
всичко приготвено в гювеч е уникално вкусно
14.07.2016 20:45