Хлебни рулца с колбас

Наталия ПетроваНаталия ПетроваГотвач3536692572
15/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции5 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо344
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • хляб - 5 филии пълнозърнест за тостер
  • колбас - 50 гр. Камчия
  • яйца - 1 бр.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на много тънки филийки, а яйцето се разбива добре в дълбока чиния. Слагаме олиото да се загрее, след това вземаме една по една филийките хляб и с точилка ги притискаме хубаво да се сплескат.

Изрязваме корите, нареждаме резенчетата салам, завиваме внимателно на руло, овалваме готовото руло в яйцето и слагаме да се пържи.

Така приготвяме и останалите рулца, като ги завъртаме да се изпържат от всички страни. Готовите рулца изваждаме върху кухненска хартия или салфетка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
17.05.2016 14:53
навивала съм ги така като палачинки но със сладко ще опитам и солени със сигурност ще са ми повече по вкуса.
0
0
Ваня Благоева
До сега никога не съм ги пържила, винаги ги пека. Станаха ли тежки?
0
0
Наталия Петрова
Не особенно,като обикновени пържени филии. Извадих ги върху к.хартия и попи доста от мазнината.
0
0