Заешко с арпаджик и картофи

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
16/05/2016
"Богатство от вкусове и аромати, приказно съчетани и изкусително приготвени!"
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 469
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме заешкото месо на порции, осоляваме и леко го овалваме във брашно. Запържваме го за кратко в олио.

Изваждаме месото и запържваме леко и морковите с арпаджика. В пръстен гювеч редим месо, моркови, картофи, гъби.

Пак месо, арпаджик, картофи и така, докато свършат продуктите. Между всички продукти поръсваме от подправките.

Отгоре поливаме с доматения сок, виното и 1 чаша вода, размита с брашното. Слагаме гювеча да се пече на средно силна фурна.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Катя Благоева
Много богато и вкусно приготвено!
0
0
Гергана  Георгиева
Много е вкусно и крехко,подправките ми харесват.Малко съм скептична към чесъна,не го много обичам в манджи,но това си е мой вкус разбира се.
0
0
Ваня Благоева
Богат на подправки гювеч, а предполагам и много вкусен.
0
0