Начин на приготвяне
Започнете с подготовката на рибата. Измийте я добре и подсушете. Осолете я и подправете с черен пипер. Покрийте я с найлоново фолио и оставете в хладилника за 30 мин.
Настърганите на ситно ренде тиквички добре отцедете от водата. Пресовайте чесъна и задушете за минута-две в зехтина. Прибавете тиквичките и универсалната подправка за супи и задушете, докато омекнат тиквичките.
Накрая прибавете хлебните трохи и гответе още около минута. Дръпнете от огъня. Добавете пармезана, кашкавала и овкусете със сол, черен пипер и копър.
Намаслете подходяща тава. Подредете рибните филета. Разпределете плънката равномерно и притеснете добре, за да залепне. Печете в загряла на 180 градуса фурна за около 20-25 мин.