Начин на приготвяне
Рибното филе се нарязва на парчета, поръсваме с малко сол и черен пипер. Нареждат се в тава върху хартия за печене.
Пълнозърнестият хляб се начупва на парченца и заливаме с прясното мляко, после се отцежда.
Добавя се ситно нарязан лук, сол, черен пипер, олио, смлени бадеми в мелничка за кафе и сух босилек.
Разбърква се добре, да се смесят продуктите. С лъжичка се разпределя върху рибните филета.
Отгоре се поръcват с лимонов сок и се слага върху всяко парче малка бучка масло. Печем в загрята фурна 180 градуса около 25-30 минути.
Сервираме филето в чиния със зеленчуци, резен лимон и листа пресен босилек. Поднесете с чаша бяло вино.