Свински котлети с мед и вино

Гергана  ГеоргиеваГергана Георгиева
Мастър Шеф
319
869
90
3
25/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 745
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме котлета в найлоново пликче и леко го накълцваме с чукчето от двете страни.

По същия начин правим и с останалите три котлета.

В купа слагаме зехтина, виното, меда, белия пипер и солта.

Разбъркваме всичко добре и в получената марината овалваме котлетите хубаво от всички страни.

Оставяме ги така да престоят около един час, за да се овкусят и да поемат ароматите.

Слагаме на огъня грил-тигана и подреждаме котлетите.

Печем от едната, а после и от другата страна.

Сервираме по желание със студена биричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Никога не съм приготвяла такава или подобна рецепта, изглежда ми много вкусно.
0
0