Пилешко роле с тиквички и кашкавал

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
26/05/2016
"Крехки, сочни и топящи се в устата пилешки роленца, които може да поднесете с някоя от любимите си свежи салати "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 888
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

Пилешките филета режем на тънко и ги начукваме леко.

Омесваме майонезата, меда, чесъна, сол, черен пипер и с тази смес намазваме филетата и ги оставяме така за около половин час.

Гъбите и предварително запържените тиквички ги овкусяваме с малко черен пипер.

Върху пилешките филета разпределяме от тази зеленчукова смес и добавяме парченца кашкавал, навиваме на руло и връзваме с конец.

Готовото руло запържваме (запечатваме) в тиган с олио.

Прехвърляме във плаке или тава и доливаме вино. Печем до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар