Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Затворена Пица»Бързи затворени пици

Бързи затворени пици

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
Бързи затворени пици
Снимка: Наталия Петрова
1 / 3
29/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Няма време за сложни рецепти - ето как да приготвите вкусни пици за има-няма 20 минути"

Необходими Продукти

  • за тестото
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • сода бикарбонат - 1 к.л.с връх
  • сол - щипка
  • захар - щипка
  • брашно - колкото поеме
  • за плънката
  • колбас - 100 г Камчия
  • сирене - 50 г
  • кашкавал - 50 г
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме в купа млякото и содата, разбъркваме и прибавяме и останалите продукти, като брашното прибавяме постепенно до получаването на меко тесто.

Разделяме тестото на две и го разточваме.

Саламът, кашкавалът и сиренето се нарязват на тънки парчета и се разделят върху двете кори, поръсват се с малко шарена сол и се затварят (с помощта на вилица хубаво се притискат краищата).

Слагаме готовите затворени пици в тава с кухненска хартия и печем на умерена фурна до готовност (15-20 мин.).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Уникално вкусно са тези питки и аз съм ги правила с лютеница
30.05.2016 20:58
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Рецептата ми хареса.Слагала съм доматено пюре или лютеничка в плънката,също става вкусно
29.05.2016 17:41
1
Покажи всички подкоментари