Вегетариански фусили

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
963
5
29/05/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо583
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате фусилите за 10-12 минути в подсолена вода.

Докато те се варят, белим и режем гъбите, настъргваме моркова и слагаме олиото в тиган на котлона да се загрее.

Когато се е сгорещило, слагаме печурките и моркова в него и след 2-3 минути, добавяме граха и сметаната.

Изцеждаме фусилите и ги размесваме с готовия зеленчуково-сметанов сос.

Настъргваме кашкавал и разбъркваме отново. Поднасяме ги украсени с маслинки.

Иноксов гевгир конус 22 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов гевгир конус 22 см
17.99 лв.
13.85 лв.
Виж ››

Измиването и отцеждането на излишната вода от пастата и зеленчуците е по-лесно с гевгир. Конусовидната форма и удобната дръжка на гевгира правят работата с него още по-удобна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар